Sobre nosaltres

Aquest bloc té la intenció de servir com a suport de l’aprenentatge d’una xiqueta de 2n d’educació primària. Sembla una de les millors maneres d’ensenyar com és acompanyar, orientar i compartir el contingut, compartir l’experiència.

Aquest contingut està fet des d’una perspectiva no professional, des d’una perspectiva familiar, intentat donar resposta a necessitats reals de la vida qüotidiana, que tenen que veure amb l’apassionant aventura que és aprendre.

Per nosaltes apredre és canviar el sentit de l’experiència, John Dewey. Quan aprenem canviem el sentit de la nostra experiència. Aquest aprenentatge, en aquest bloc, té vocació d’ésser compartit, ésser una experiència d’almenys dues persones, o més…

Els continguts són oberts, pots gaudir dels mateixos i, si vols, pots també deixar-nos un comentari per anar millorant.

2 pensaments sobre “Sobre nosaltres

 1. Hola família Llagostí, enguany seré Tutora de 2n de Primària i m’agradaría seguir-vos i aprendre amb vosaltres (i amb els meus alumnes també clar). M’encanta el vostre Blog…us envie salutacions i força per al nou curs des d’Alacant!

  • Hola.

   Paqui, ens encanta que ens seguisques per aprendre junts.

   Llagostina començarà 3r en guany així al bloc anirà apareguent la temàtica d’aquest curs, però si estàs en 2n, doncs has tingut molta sort, ja que els materials estan tots disponibles i ordenats al bloc.

   Com pots orientar productivament el teu treball? Doncs jo aniria a la part de les categories, tot està ordenat per nivell i per assignatura. Tens sort perquè és curriculum LOE (2n encara serà LOE aquest any).

   Pots accedir a Medi de 2n anant a la categoria 2n Medi:

   https://llagostina.wordpress.com/category/2n-primaria/2n-medi/

   Els títols contenen el nivell i la temàtica. També tens els objectius. Si treballeu amb Anaya està resolt, si ho feu en altra editorial, no importa molt el contingut essencial és el mateix.

   Si tens un bloc d’aula pots anar enllaçant el contingut que cregues convenient.

   El bloc d’aula hauria d’esser un bloc diari, con es posen els deures i pares i alumnes puguen participar. Aquest és un somni que tenim, algun dia tot serà així.

   Mestre a casa et dona un entorn controlat, institucionalitzat però té limitacions respecte a plataformes com WordPress on tot està més treballat, té moltes possibilitats de categorització, themes, pluguins, etc., a més és software lliure. Blogger no és ni de lluny el mateix concepte.

   Bé, si finalment enllaces enllaces fes-nos-ho saber, tot i que WordPress té un sistema de Backlinks que et diu qui t’ha enllaçat…

   Llagostina té una vocació d’aprenentatge compartit, intenta engegar una comunitat d’aprenentatge, però la realitat és més simple, tenim l’experiència d’una llarga soletat. Així i tot, seguirem endavant fent tot el que puguem per millorar la qualitat educativa, perquè creguem que l’educació transforma les persones, les fa millors, més sàvies, sempre que no estiga entesa com una burocràcia tan estesa al nostre país.

   http://llagosti.wordpress.com/2014/07/30/educacio-en-finlandia/

   Ens alegra molt la idea de mantenir el contacte digital remot, tant lluny i però tant prop.

   Feliç inici de curs 2014-2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s